1 Ekim 2014 Çarşamba

YÜKSELEN YILDIZ: AKYAKA






Akyaka,Dalaman havaalanına  bir saat uzaklıkta Gökova'da şirin bir belde.Özellikle son yıllarda Alaçatı'ya rakip olarak gösteriliyor.Daha önceki yıllarda buraya yerleşenler kalabalıktan şikayet etseler bile çok şükür ki henüz bizim o malum tatil yörelerimize dönmemiş inşallah ta dönmez.
Özellikle haziran ve eylül aylarında sanat ve edebiyat çevrelerinin tercih ettiği Akyaka'yı, bende size eğer dingin ve mutlu bir tatil geçirmek istiyorsanız bu zamanlar tercih edin derim.


















Yücelen Otel Akyaka'nın sahildeki en güzel otellerinden.Ayrıca merkezde ve Azmak nehri kıyısında sizi mutlu kılacak birçok otel mevcut.Eğer arkadaş grubuyla geldiyseniz temiz ve güzel çok sayıda apart mevcut.Otel ve apart fiyatlarından biri muhakkak size uyacaktır.
Yiyecek içecek bildiğimiz sahil kasabalarındaki dudak uçuklatan rakamlar değil.Fiyatlar uygun seçenek çok.Sahil boyunda şık restaurantlar ve kafeler,canlı müzik yapan barlar,Azmak 
kıyısındaki şirin kafeleri ve restaurantları beğeneceksiniz.Doğal ortam henüz bozulmamış ve korunmaya çalışılıyor.Yöresel ahşap işçiliği de kullanılarak Akyaka'ya has karakteristik mimarisi 
bozulmadan yapılan ev ve oteller görüntü olarak çok hoş.Çirkin yapılaşma yok denecek kadar az.


































Azmak nehrinin döküldüğü, öğleden sonraları sizi serinleten
rüzgarı ile denizi,çam ormanlarının ve yasemin kokularının
çevrelediği sokakları sizi mutlu edecek.
Akyaka'yı kesinlikle görün,seveceksiniz.





  Sevgiyle kalın...











http://eflatundinozor.blogspot.com.tr/2014/10/akyaka-neyapmali-nereye-gitmeli.html 
yukarıdaki yazı da ilginizi çekebilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder